top of page

Verzending en levering

 

Verzending

Geen verzendkosten boven de €50 naar België en Nederland.

Heeft jouw bestelling een totale waarde onder €50? Dan bedraagt de verzendkost voor België  €6,50 en naar Nederland €12.60.

Momenteel verzenden wij enkel naar België en Nederland. 

Wij verzenden dagelijks onze pakjes maar sommige producten hebben een langere levertermijn, dit wordt aangegeven bij de productomschrijving van een artikel.

Heb je heel dringend een bepaald pakje of cadeautje nodig.
Laat het ons telefonisch of per mail weten en we kijken hoe we het snelst kunnen leveren.

Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.
OhMini kan echter niet verantwoordelijk geacht worden voor de diefstal of het verlies van uw pakket tijdens de verzending hiervan.

Aangezien wij verzenden via Bpost en PostNL, verklaar je kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van Bpost en PostNL , deze van Bpost zijn tevens hier terug te vinden en van PostNL hier .

Héél soms gaat er wel eens iets stuk tijdens het vervoer, dat gebeurt niet vaak maar het zou jammer zijn als het net jouw pakje is. Breng ons binnen de 48u na ontvangst hiervan op de hoogte met enkele foto’s via info.ohmini@gmail.com

Levering België: Bpost

  • Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.
     

  • Zodra je pakje bij ons vertrekt wordt het normaal gezien binnen de 3-5 werkdagen geleverd. 
     

Bpost informeert je op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 30 minuten voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket:
 

          • afhalen in een Bpost postcentrum in de buurt,
          • laten leveren op een andere dag,
          • laten leveren op een ander adres of
          • laten neerzetten op een veilige locatie.

 

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen. Check zeker ook je ongewenste mails of beter, download de Bpost app, registreer met je online shopping e-mailadres en je ontvangt automatisch je pakketnotificaties. 
 

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering? 

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Bpost postcentrum in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. 
 

Mijn pakket werd beschadigd geleverd? 

Bezorg ons een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing.

Levering Nederland: PostNL

    • Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.

    •  Bekijk de FAQ pagina van PostNL hier

       OhMini levert steeds onder eigendomsvoorbehoud.

bottom of page